perjantai 27. marraskuuta 2009

Dolly Wink

No niin... Erittäin rahaton olen,, mutta en voinut olla törsäämättä jo kauan haluamaani meikkeihin. (kauheaa kun suomea on vaikea kirjoittaa ...Näiden ihastuttavien Dolly Wink ripsi mainosten jälkeen on vaan mahdotonta olla ostamatta noita tekareita.siispä, ylä ja ala ripsiset, NYC:in glitter luomiväri paletti, glitter kajaali huulikiilto, ja randomien merkkien vaalea huulikiilto, kulmaväri ja vielä hieman lisää glitteriä, glitter luomiväri.
olaa, oli vaikea löytää kunnon meikki osastoa täältä. Enpä olisi uskonut että joskus tulee ikävä Wiklundia.. mutta se meikki osasto on vaan niin selkeä. Shibuyan Loftista löytyi lopulta kaikki mitä tarvitsin (eli dolly winkit) nyciä sieltä ei tosin saanut. Tsubasaksi en tosin valitettavasti muuttunut vaikka dolly winkit olikin päässä :(

no viikko taas vierähti prinssi kahvilassa istuskellen. Kerran kävin tokion yö viewin tosin tsekkaamassa taas vaihteeksi, aina yhtä uskomaton näky.ja no vihdoin tänään oli jotain elämää! koulussa oli taas koe(mikä meni kai ihan jees kylläkin, whopee) mutta sen jälkeen mentiin koko luokan kanssa muutamia lukuun ottamatta izakayaan jonka jälkeen karaokeen. Oli tosi hauskaa tutustua kaikkiin vähän paremmin, kun vaikka kaks kuukautta jo samalla luokalla on opiseltu niin ollaan vähän jakauduttu länkkärit ja aasialaiset porukoihin, eli tänään vihdoin sai juteltua myös kiina- ja korealaisten kanssa. (enemmistö on tosin kiinalaisia meidän luokalla)no karaoken jälkeen vielä purikuraan :) siinä kaikki tällä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti