sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Busy life

Ensiksi, uusi rakas kännykkäni. VIHDOIN vaaleanpunainen känny jonka decosin vielä vaaleanpunaisemmaksi ;)

Edellispäivänä Pödyn kanssa shibuyassa FREE HUGS:saamassa. Oli hubaa halia taas miljoonia sööttejä japskeja. (sikainfluenssan aikakautena tätä ei ehkä kannata kyl harrastaa..) kuva shibuyan yöstä, with my Emma Bunton look......
Random kuva juna asemalta eilis aamuna,
Eilen Yasun kanssa pilvenpiirtäjissä tokyo maisemia taas ihailemassa. Käytiin kans tonkatsulla (se on tooosi herkkua) mukavia tälläset ystävät joilla on puhdas sydän ja avoin kukkaro. (pauliina käski kirjottaa xD
Tälläinen oli maisema aamulla ikkunasta kun heräsi..joku ilmalaiva lenteli taivaalla... No tänään oli harajuku sunnuntai, niinkuin täst edes joka sunnuntai (toivottavasti) tulee olemaan. Saatiin uusia kavereita paljon. Oli hubaa puhua japskia, vihdoin pystyy jopa käymään jonkun näköisiä keskusteluja japaniksi.. vaikkakin väsähdän aina ihan totaalisesti ku koitan ymmärtää ja puhua.
tos kuvas on jotai randomei turistei kans... ketkä ei kuulu joukkoon, mutta uudet ystit Sulonen taskukokonen lolita Elizabeth ja visual fani poitsu Mamoru-kun, ja random naamari päinen korusuunnittelija joka tekee upei vaattei, ja Onee-chan (isosisko) joku miekkonen naisten vaatteissa........... juupeli. No aiotaan hengailla paljon yhdessä, nyt halloween pippaloita jatkuvasti kuun loppuun asti.... ens lauantaina Tokyo dark castle, sit tokyo decadance, ja sit atomin halloween pippaloita. Yay täytyy alkaa suunnittelemaan asuja. Toivon niin että voitaisiin kaikki yhdessä mennä noihin pippaloihin :( Ikävä!!
ai niin tässä on miun kalenteri ja uusi purikura vihkonen
huomisesta alkaen alkaa armoton KANJIEN opiskelu... sainpa lahjaksi kanji kirjan yasulta,, ja hää jopa suostui opettajaksi... joten that's great. koska en osaa vasta kun 3 kanjia... tavoitteena ainakin tuhat xD Nyt nukkumaan, kello on taas jo runsaasti yli puolen yön. No huomenna on kylläkin national holiday tääl, eli ei oo koulua, jippii. Tässä vielä video koti matkalta, asutaan ny kävely matkan päässä harajukusta, söpö visual rock bändikin meiji sillalla soitteli.


6 kommenttia:

  1. Söpöliini kännykkä!

    VastaaPoista
  2. Ja halloween pippalot täällä... *pudistelee kateellisena päätään*

    VastaaPoista
  3. aww kiitti xD

    tursas: mitä suunnitelmissa teillä halloweenina?

    VastaaPoista
  4. puhdas sydän ja avoin kukkaro - kenellä muka XD

    VastaaPoista
  5. xDD no niin,,,, tuo puhdas sydamisyys kyl hieman mietityttaa... kaiken takana on aina jotain?? lol

    VastaaPoista