torstai 1. lokakuuta 2009

Eka koulupaiva

Kuvia ei vielakaan.. (en kylla nyt kovinkaan montaa ole ottanutkaan, mut huomenna toivottavasti kun muutan yasun luokse pariksi yoksi ni voin kayttaa sellasta nettii et saisin jotain kuviakin koneelle. Well, tassa ehti jo iskea hirvea alakuloisuus ja yksinaisyys kun olin melkeen viikon vaan yksin ja kaik oli kiireisia, pelkastaan oisin hieman ehti nakeen daikia... eika sen ihmisen nakeminen kylla yhtaan mielialaa pirista xD

no mutta tanaan vihdoin alkoi hieman aurinko paistaa tanne. Koska koulu alkoi, tai no tanaan oli pelkka orientation. ja japanin taso koe. Mika meni ihan huonosti miulla, olin niin hermona ku oli haastattelu japaniks ja se ukko siina kyttas ja tenttas katakanoja (jotka opettelin vasta eilen...........) ja hiraganoja... ni unohdin kaiken ja olin ihan lukossa... mut joten no ihan hyvin mielin menen kiltisti afternoon classiin, joka on siis beginningers tasoinen.
No roikuin kaikissa uusissa ventovieraissa ihmisissa hirmusti ku on ollu niin yksinaine,, ni no sain jopa 5 uutta kaveria, pari vahan parempaa, korealainen Sue ja ruotsalainen Alexandra.
niitten kanssa sitten hengailtiin tama ilta, pyorittiin kaupoissa ja kaytiin syomassa ja mentiin englantilaiseen pubiin istumaan iltaa. Oli tosi mukavaa,, joka siis on tosi kivaa vaihtelua.
Viime yon poruin melkeen kokonaan ku oli niin kurja mieli ja ikava ja pelotti ja arsytti kieli, kaverit, se et on japanis ja yksin.. ja kaikki,, ei oo ihan helppoa tama after all,, joten nyt oon tosi ilonen et vihdoin oli kiva paiva. Daikikin lahti sapporoon tanaan tyttoystinsa kanssa, joten joudun nukkuu yksin taalla.. mik aon tosi pelottavaa :( No mut cant be helped... koulu alkaa kunnolla vast ens tiistaina, mut onneks vihdoin schedule book is full. Huomenna Suen ja Alexin kanssa Alien registeration hommaamaan ja lauantaina koulukavereitten kaa porukalla Asakusaan turisteilemaan...

sellaista nousevan auringon maahan lahiaikoina.

2 kommenttia:

  1. Pärjäile! Hyvin lähtee menemään kun tutustuu koulukamuihin enemmän :D

    VastaaPoista
  2. kiitti ^^ nyt on tosiaan jo mieliala kohentunu ku on pari kaveria saanut.. eikohan tama alku tasta paremmaksi muutu :)

    VastaaPoista