perjantai 25. joulukuuta 2009

Different Christmas..



No niin pitkästä aikaa taas aikaa päivitellä. Nyt vihdoin kahden ja puolen viikon loma alkoi! Tälläsitä joulu meininkiä toukyoussa..
tässä vihaamani ja rakastamani tie, kotikuja takeshita streetin ja mein pikku kämpän välillä.. siis joskus on tosi ihanaa asua harajukussa ku kaikki on lähellä, helppo kulkea yamanote linella minne vaan yms... mutta.. auta armias kun on kiire johonkin tai vaikkei kiirekkään oisi niin ottaa niin paljon hermoon että aina, AINA saa potkia hitaasti lyllertävien miljoonien japsien kantapäitä kun koittaa kiiruhtaa asemalle ruuhkaisaa ihmisistä tursuavaa takeshita streettiä pitkin...
mein koulun Lobbyn joulukuusinen. Ens päivityksessä esittelen vähän koulua jos vaan saan kuvat Songdojinniltä vai mikä yhen mein luokkalaisen nimi on .. Nää on ihan mahottomia nää nimet en vielkää muist kaikkia..

Oh Well Joulu.. alkoi sillä että 23 päivä skypettelyä perheen ja serkkurakkaiden kanssa. tuli kamala ikävä. Sitten pauliinn kylkikyljessä sai sentään nukkua, ja joulu koitti, koitin nostattaa olematonta joulu fiilistä leipomalla.. tein mansikka kakun kun kuulin et japsi joulun ainoa perninne ruoka on kakku.. mansikka sellainen.. no taiteilin sitten kakun päälle koreaksi tekstin hyvää joulua.. lol halusin mennä roppongiin Midtowniin hienoja valoja kattelemaan ja oli sen verran upeet että hitusen millin verran joulumieltä kai sitten tuli.

joulu ateria............ Ramenia XD öö..... juu.. hiukkasen niinku ikävä suomalaisia jouluherkkuja.
No onneksi sain edes yhden lahjan tänä jouluna! and i love it, Liz Lisan talvitakki, jonka mukana setti hintaan tuli myös mekkonen.
siinä rakkaat Liz Lisat sponssarilta, ja no ostin itelle kyl kans joulu lahjan, ruutu paitulin.
siinä vielä pärstä ettei pääse unohtumaan siellä kotipuolessa :D

2 kommenttia:

  1. juu valoja hirmusti joka puolella :D
    nyt ne vaan jo valitettavasti on lähdössä pois, joulu on liian lyhyt toisinaan.

    VastaaPoista