perjantai 25. joulukuuta 2009

... Vielä Tokyo Decadance

Tämä vielä unohdin, tiistaina oli Piraatti teemanen decadance harajukussa. Menin sinne uuden pikkusiskoni/koiran pentuni amerikkalaisen Heatherin kanssa. Hää seuraa miuta koko ajan häntä heiluen, 18 vee ekaa kertaa yksin matkalla ja vieläpä tokiossa. no en pane pahakseni sillä no on kuitenkin yksinäistä vaikka sen ihme lamakauden yli jo pääsinkin mu välil ärsyttää jos hetken haluan hengähtää niin hää tulee miun huoneeseen ja selittää vaikealla enkulla innoissaan jotain. No mutta tämän talon asukkaat on ihunia kuitenkin, esittelen heidät seuraavassa postissa.


No asiaan pennun lisäksi mukana olivat Mamoru, ja no jotain randomeja uusia länkkäreitä joiden nimiä en muista xD

BuuBuunkin kanssa kuvaan pääsin. No hubaa bailailla kaikkien söpöyksien keskellä keiju puvussa... no innostuin ny selittämään, kello tulee jo puol viis yöllä.... suomessa on kyl viel joulu päivän ilta. Tääl oli yks maanjäristys niinku feissiin kirjotinkin, se oli tosi hurja ekaa kertaa ikinä, heräsin siihen et ovet ja ikkunat rämisi ja huone pomppi.. Ja se oli kuullemma vaan pieni järistys.. scary. mitäs muuta, no valitetaan nyt vähän vielä, miun kaikki kivimmat kaverit lähti :( Palasi kotimaihinsa eikä enää tu takas tänne ku olivat vaan short termiläisiä, pikkusiskokin lähtee jo viikon päästä pois. Taas alkaa uusien kavereiden metsästys siis. snif.

Tänään muuten joulu päivää vietin kaverin bändin keikalla. Oli ihan jeez musaa metallia ja pari aloittelevaa? visual bändiäkin mahtui kuviohin, söpöt visual pojat hihku innoissaan mikkiin meriii kurisumasu ja laulo viel miun iloksi War is Overin! ok ok no nyt nukkumaan. päivitän huomenna tarinaa! ai niin ihastuttava Club Prince esiinty decadansessa.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta tuo decadance! *ikävöi kyseistä tapahtummaa* Vinkkase että tulisivat Suomeen... tosin tuskin haluavat kun sin ain tunkee kakaroi. Puuuh...
    Mutta ihanaa että olet saanut "siskon". ^-^ Take good care of that lost puppy. <3

    VastaaPoista
  2. Luulis että taas pian suomessakin decadance iltama järjestettäsiin, edellisest äon jo meinaan sen verran aikaa right?
    he he juu pitää pitää pennusta huolta, mutta hän lähtee pian jo valitettavasti kotihinsa turvaan. (paitsi et se oli joku amerikan yks vaarallisimpia alueita mis hää asuu et turvaan ja turvaan....) lol

    VastaaPoista