keskiviikko 6. tammikuuta 2010

B HoUsE

Täällä on tullu tavattua paljon mukavia ihania ihmisiä, valitettavasti vaan porukka ympärillä koko ajan muuttuu. no esittelempä nytten rakkaan vanhan romahtavan kylmän kolean mutta hyvin lämminhenkisen kotoisan B housen asukkaat ja muuten vaan vakio porukat.
No kuvassa alhaalta alkaen Alwin tyttöystävänsä Aikon kanssa, Talon isäntä 5 vuotta täällä asustanut Jason (myös alla olevan telkkarin ylpeä omistaja) Vieressä rakas pikku siskoseni Heather, ja nuo tuon ylimmän poitsun nimeä en muista..
siis vielä kerran valtava komia telkkarimme.
pullo kokoelma ja jo talosta muuttanut ruotsalainen hevari Ed
ja myöskin jo talosta pois muuttanut Natascha hieman yllättyneenä vain tosin,
(heatherin ottama kuva)
iloisesti kameeralle poseerava seinänaapurini Dave.... Yes... Everybody knows his nickname..Enkku koulua pyörittävä John ei asu talossa mutta usein meiän olohuoneesta kuitenkin löytyy.
no juu kuvat ei nytten kovinkaan edustuskelpoisia xD ehkä myöhemmin parempia, oh well siis natascha, ed ja heather jo palasivat koteihinsa, jäljellä mie, Jason, Dave ja uusi amerikkalainen tytteli alicia. Oli niin haikeaa tänä aamulla kun pikkusisko lähti :(
paljon kaikkea kivaa ehittiin yhessä tehrä, luv her. (toi pinkki ukko on si vaan tokyo towerin maskotti) oh well, uskon että vielä joskus tavataan.

No ja joululoman kunniaksi esittelempä nytten miun luokkalaisetkin sitten, osa porukkaa tosin kuvasta puuttuu, ja osa joulun alla japsilasta poistui koska short termiläisiä olivat mutta anyway,okei no tosta puuttuu ainakin 6 tyyppiä... mutta no suurin osa luokkalaisista kiinalaisia.
ja näin ahkerasti meillä opiskellaan..lol

Oukei no lähiajan tapahtumia.. well ei muuta kuin hengailua samoissa paikoissa samojen ihmisten kanssa..eilen kävin Odaibassa, oli hauskaa i love that place.Leivoin muffinssejakin (niist piti kyl tulla keksejä.....)
odaiba reissu kuvina, (game center näistä sensuroitu dance dance revolution, purikura, yms jalat tappavat hieronta koneet)mukana olijat (yllätys) tuokin paholainen lähti viikoksi koreaan tänään. on vissiin joku kansainvälinen jättäkää kata yksin päivä.niin lämmin oli että melkeen uimaan hyppäsin (thats not true though unfortunately)
vielä herkku ruokaNo pelästyin jo että sosiaalinen elämä loppuu kun kaikki häipyy mutta B housessa onneksi elämä näyttää jatkuvan, uusia asukkaita pukkaa ja no osa vanhoista pysyy. (where else would Jason go lol) ompa sekalaista tekstiä, dun't mind kello jo puol viis aamulla täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti