maanantai 25. tammikuuta 2010

ふうふう

Pitkästä aikaa taas blogin ääressä. Koko yli kahden viikon aikana en ainuttakaan valokuvaa ole räpsässyt, oon vaan ollut niin pihi että en oo ees raaskinu uusia pattereita kameraan ostaa =_=

Mutta siis, jo raaskii patterit ostaa koska sain vihdoin työpaikan!! Vaikka japanin taidot on vielä erittäin heikot, niin pääsin töihiin ihanaan japsi ravintolaan. se on perhe yritys ja siel o töis äiti, isä ja niitten 26 vuotias poika ja sit yks joku kokki mies viel. Opin tässä okonomiyaki mestariksi. ja no sieltä saa kyllä kaikenlaisia muitakin ruokia mutta mie oon vasta pääasiassa tarjoillu ottanu asiakkai vastaan ja vääntäny okonomiyakeja. ihanaa että saa vihdoin rahaa jostain. Mutta aika rankkaa tuo kyllä,, ensin aina koulua sitten parin tunnin odottelu ja töihin ja joskus ennen kahtatoista vasta oon iltasin kotona. yhden ainoan kuvan olen kännyllä räpännyt, miun tekemä ensimmäinen okonomiyaki xDD eipä paljon muuta ole tapahtunut, töitä koulua töitä. viikonloppusin tosin biletystä.. Viime lauantaina taas meidän kasvavan vakio porukan kanssa atomissa riehumassa. draamaa korealaisen kulttuurin kanssa ja uusia korelaisia kavereita..

ensi päivitys toivottavasti mielenkiintoisempi ja kuva rikkaampi ;)

3 kommenttia:

  1. Haa siistiä, pääsit oikeen kokkaamaan saakka :D Tuo okonomiyaki tosin näyttää... vähän epämääräseltä ruokalajilta :D Heti arvostellaan niin ;)

    VastaaPoista
  2. he hee mutta se on tosi herkkua :D teen sitä teille kun tulen kotio <3

    VastaaPoista